1) Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα . Η συναλλαγή γίνεται με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μέσω αυτόματης ανακατεύθυνσης από την σελίδα μας σε ασφαλή σελίδα της VIVA WALLET .


2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας :
  VIVA WALLET :

   IBAN:  GR2970100000000725200166229

   ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Μόλις καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας, παρακαλώ στείλτε μας το καταθετήριο και τον αριθμό παραγγελίας στο  για να δρομολογηθεί άμεσα η παραγγελία σας.

 

3) Με πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα.

  Αγ. Άννης 43, Βοτανικός, Αθήνα

 

4) Αντικαταβολή με μετρητά κατά την παράδοση - αφορά μόνο παραγγελίες που στέλνουμε απευθείας εμείς με τον οδηγό της εταιρείας Αθήνα - χωρίς επιπλέον κόστος αντικαταβολής.

Δεν αφορά πρακτορεία για απομακρυσμένες περιοχές Αττικής ή παραγγελίες εκτός Αττικής).,

Δεν αφορά γενικά παραγγελίες που αποστέλλονται οπουδήποτε  με πρακτορείο, μεταφορική ή κούριερ ή ACS ή ταχυδρομείο.

 

Για καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, θα πρέπει να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσής σας όταν πρόκειται για παραγγελίες μέσω e-shop ή την επωνυμία (ονοματεπώνυμο καταθέτη για ιδιώτες) όταν πρόκειται για τηλεφωνικές  παραγγελίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο .

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής ή/και αποστολής των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα εμπορεύματα παραμένουν στην εταιρεία μας μέχρι και την πλήρη εξόφληση του τιμήματος της παραγγελίας σας.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.