Κόστος παραλαβής

 

H παραλαβή από το κατάστημα μας είναι δωρεάν.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αγ. Άννης 43, Βοτανικός, Αθήνα  

  

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα 

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταφορικής εταιρείας από τον πελάτη, όσον αφορά παραγγελίες εκτός Αττικής ή βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.

 

Κόστος αποστολής

Επαρχία - Νησιά
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών  (μεταφορικές εταιρείες) τις εργάσιμες ημέρες 08:00-17.00. 

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραδίδονται στο ισόγειο της διεύθυνσης αποστολής και όχι σε όροφο.

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσότητας  δεν υπάρχει κόστος αποστολής  έως την μεταφορική Αττικής της επιλογής μας ή της δικής σας επιλογής όσον αφορά παραγγελίες για  επαρχία νησιά (εκτός Αττικής). Ο πελάτης επιβαρύνεται επιπλέον το κόστος των μεταφορικών που αφορούν το πρακτορείο που θα τα στείλει στην διεύθυνση της περιοχής του το οποίο κόστος έχει να κάνει με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία (η κάθε μία έχει τη δική της τιμή) και το οποίο θα αποδώσει στο πρακτορείο κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο προορισμός είναι απομακρυσμένη - δυσπρόσιτη περιοχή ή το φορτηγό μας δεν δύναται να  πραγματοποιήσει διανομές, τότε η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο 

Οι παραδόσεις σε επιλεγμένα-συνεργαζόμενα πρακτορεία εκτελούνται όλη την εβδομάδα.

Απομακρυσμένες περιοχές Αττικής

Για παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσότητας  το κόστος αποστολής είναι 10€(+ΦΠΑ) όσον αφορά παραγγελίες απομακρυσμένων περιοχών της Αττικής όπως Μεσόγεια Αττικής, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Κορωπί Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ελευσίνα,Μάνδρα, Μαγούλα και λοιπές περιοχές αναλόγως τον Τ Κ 

 

 Αττική

Για παραγγελίες έως 90€ (+ΦΠΑ)  το κόστος αποστολής είναι 5€(+ΦΠΑ) έως τον χώρο σας στην Αθήνα. 

Για παραγγελίες άνω των 90€ (+ΦΠΑ) τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αποστολή εντός Αττικής.

 

Εξαιρέσεις μεταφορικών εταιρειών

 

  • Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών (μεταφορικές εταιρείες), όσον αφορά παραγγελίες εκτός Αττικής ή βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.
  • Τα έξοδα μεταφοράς (από πρακτορείο Αττικής έως τη διεύθυνση παράδοσης) τα πληρώνετε εσείς στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας .
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε μεταφορική εταιρεία οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι είτε η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμός της εταιρείας μας , είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
  • Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.

 

Χρόνος παράδοσης

 

 

 

Στα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι από 2-4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.