Οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού

Όταν κάνουμε δημιουργία λογαριασμού στο eshop κάνουμε τα εξής βήματα:
1. Αφού κάνουμε την εγγραφή μας, γράφει από πάνω: "Η εγγραφή ολοκληρώθηκε!

Ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε κι ένα μήνυμα ενεργοποίησης στάλθηκε στο email σας. Για να μπορέσετε να συνδεθείτε πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στον δεσμό που θα περιέχει το μήνυμα"

2. Το μήνυμα αυτό μπορεί να έχει πάει στα εισερχόμενα του email του ή στα ανεπιθύμητα, εξαρτάται τι email χρησιμοποιείτε. Με το που κάνετε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης σας πηγαίνει στην είσοδο όπου σας γράφει:
"Μήνυμα
Ο Λογαριασμός σας ενεργοποιήθηκε. Μπορείτε να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας."

3. Με το που κάνετε είσοδο γράφει:
"Σημείωση
Επιβεβαιώστε ότι αποδέχεστε, με τη συναίνεσή σας στην πολιτική Προστασίας Δεδομένων, να αποθηκεύει η ιστοσελίδα πληροφορίες σας."

και κάτω από το
"Πολιτική Προστασίας Δεδομένων *
Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα και τη συναίνεσή σας με την πολιτική Προστασίας Δεδομένων, αποδέχεστε την αποθήκευση των πληροφορίων σας."
έχει δύο κουμπιά, φαίνεται πατημένο το "ΟΧΙ" οπότε για να αποδεχτείτε τους όρους πατάτε δίπλα του το άσπρο κουμπί και βγαίνει το "ΝΑΙ" και με την "Υποβολή" αποδέχεστε την Πολιτική Προστασία Δεδομένων μας.